Wednesday, June 6, 2012

Kontormedarbejder til TCC

Vi søger en fuldtid kontormedarbejder.

The Coffee Collective er startet i 2007 af de 4 ejere, som i dag driver virksomheden. De seneste år er vi vokset en del og er nu i alt er ca. 35 medarbejdere fordelt på tre kaffebarer, risteri og kontor. Vores administrative opgaver forøges i takt dermed. Derfor søger vi nu en fuldtids kontormedarbejder til vores nye kontor i forbindelse med vores risteri og kaffebar på Godthåbsvej 34B.

Vi tilbyder arbejde i et innovativt, ungt og dynamisk miljø. Vi brænder for at udvikle og udbrede kvalitetskaffe fra de bedste producenter i verden.

Arbejdsopgaverne vil primært være:

  • Bogholderi (inklusiv debitor bogholderi)
  • Telefon service (ordremodtagelse, kaffevejledning mm.)
  • Varebestilling til kontoret
  • Holde orden på kontoret
  • Vareafsendelse fra risteriet
Du vil være den faste person på kontoret, og der vil derfor i tillæg til de primære opgaver være kontoropgaver, som aflaster de andre ledende medarbejdere i virksomheden. Herunder vil der specielt være en del ad-hoc opgaver fra vores direktør.

Vi forventer, at du kan arbejde serviceminded, struktureret og ansvarsfuldt.

Kontoruddannelse og/eller -erfaring er en nødvendig forudsætning. Erfaring med bogholderi er en stor fordel, men er i sig selv ikke et krav. Interesse for kaffe vil i sagens natur også være en fordel.

Stilling bliver lønnet efter kvalifikationer.

Tiltrædelse vil være 15. august 2012. Deadline for ansøgninger er fredag d. 15. juni.

Send din ansøgning og CV på email til mail@coffeecollective.dk
eller med post til The Coffee Collective A/S, Jægersborggade 10, 2200 København N eller kom ind med den i en af vores kaffebarer.

Mærk tydeligt ansøgningen "Kontormedarbejder".

No comments:

 
'